Υλικά:
▪︎ 6 ρυζογκοφρέτες σπασμένες σε μικρά κομματάκια
▪︎ 200 γρ. μαύρη κουβερτούρα
▪︎ 4 κουταλάκια φυστικοβούτυρο ή άλλο βούτυρο καρπών
Εκτέλεση :
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρι.
Προσθέτουμε φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Σε ενα μπολ ανακατεύουμε τα κομματάκια ρυζογκοφρέτας και το μίγμα της σοκολάτας, μέχρι να καλυφθούν όλα.
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψάκι, και απλώνουμε το μίγμα. Πατάμε λίγο με το πηρούνι μέχρι να γίνει ίσιο και ομοιόμορφο. Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα και μετά το κόβουμε σε κομμάτια.
Διατροφική ανάλυση (30γρ.)
Θερμίδες 140 kcals
Υδατάνθρακες 15 γρ.
Πρωτεΐνες 1,5 γρ.
Λιπαρά 8,8 γρ.
Καλή απόλαυση!😉