Υλικά (για 15 τεμάχια):
-
- 1/2 γλιτζ. καρύδια πεκάν
- 1/2 φλιτζ. αμύγδαλα
- 1/2 φλιτζ. βρώμη
- 1 καρότο
- 1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1/2 φλιτζ. χουρμάδες
Για την επικάλυψη:
- 3/4 φλιτζ. τυρί κρεμά light
- 2 κ.σ. γιαούρτι (2%)
- 2 κ.σ. σιρόπι αγαύης
- 1 βανίλια
Πώς θα το φτιάξεις:
- Βάζεις σε ένα μπλέντερ τους ξηρούς καρπούς, τη βρώμη, το τριμμένο καρότο, τους χουρμάδες, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο.
- Φτιάχνεις μικρές μπουκίοτσες από το μείγμα.
- Ανακατεύεις το τυρί, το γιαούρτι, το σιρόπι και την βανίλια και έχεις ένα τέλειο frosting cream.
- Βουτάς τις μπουκίτσες μέσα στην κρέμα ( θέλει και λίγο χέρι!).
- Τέλος, μπορείς να τα σερβίρεις είτε σκέτα, είτε με κρέμα τυριού.
Καλή απόλαυση!😉