Υλικά :
- 300 γρ κριθαράκι μέτριο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 3 – 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1,5 λίτρο ζεστό ζωμό λαχανικών
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 100γρ θρυμματισμένη φέτα
- αλάτι, πιπέρι
Πώς θα το φτιάξεις:
- Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο και προσθέτω 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας.
- Προσθέτω το ζωμό λαχανικών, το αλάτι, το πιπέρι, την κανέλα και ανακατεύω.
- Μόλις η σάλτσα πάρει βράση ρίχνω το κριθαράκι και βράζω για 8-10 λεπτά περίπου. Ανακατεύω συνεχώς για να μην κολλήσει.
- Σερβίρω με θρυμματισμένη φέτα και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Καλή απόλαυση!😉