Υλικά (2 μερίδες) :
- 400 ml γάλα αμυγδάλου
- 45 γρ ρύζι καρολίνα
- 25 γρ μέλι
- 1 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ.σ. κακάο
- Ξύσμα σοκολάτας και πορτοκαλιού για topping
Πώς θα το φτιάξεις:
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει. Ανακατεύουμε συνέχεια για να μην κολλήσει.
- Σερβίρω σε μπολ και ρίχνω από πάνω το ξύσμα πορτοκαλιού και τη τριμμένη σοκολάτα και τα βάζω στο ψυγείο.
*Αντί για ρύζι μπορείτε να χρησιμοποιείσετε και κινόα.
Καλή απόλαυση!😉