Οnline Συνεδρίες

Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να δουλέψουν μαζί μας αλλά βρίσκονται πιο μακριά, σε εκείνους που λόγω φόρτου εργασίας δε μπορούν να μετακινηθούν, και σε αυτούς που νιώθουν πιο ασφαλής στο σπίτι τους.

Η διατροφική υποστήριξη εξ αποστάσεως έχει αποδειχθεί εξίσου αποτελεσματική στη διατήρηση της επικοινωνίας με το Διαιτολόγο αλλά και στον αποτελεσματικό έλεγχο του βάρους.  Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με χρήση τεχνολογικών μέσων όπως, Skype, Facebook, τηλεφώνου και email ενώ όλο το απαραίτητο έντυπο και ενημερωτικό υλικό αποστέλλεται μέσω email.

Οι διαδικτυακές συνεδρίες καθορίζονται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους που θέτουμε από κοινού.

Στην συνεδρία περιλαμβάνονται:

  1. Λήψη πλήρους διατροφικού ιστορικού
  2. Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής
  3. Υγιεινές και εύκολες συνταγές
  4. Συνεδρία τροποποίησης Συμπεριφοράς
  5. Συνεχής υποστήριξη μέσω e-mail / skype / facebook

Η πληρωμή των υπηρεσιών γίνετε με τραπεζική κατάθεση πριν από το ραντεβού.

Είδαμε λοιπόν πως ένα εξατομικευμένο, σωστά καταρτισμένο και επιστημονικό πρόγραμμα online διατροφής μπορεί να είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Όταν δημιουργείτε έναν υγιεινό τρόπο ζωής που είναι μοναδικός για τις επιθυμίες, τις ανάγκες, τις προτιμήσεις, και τον τρόπο ζωής σας, μπορείτε να μεταμορφώσετε το σώμα, να βελτιώσετε την υγεία και τη ζωή σας μακροπρόθεσμα.

Αν λοιπόν ο χρόνος, η απόσταση ή οι συνθήκες αποτελούσαν ως σήμερα εμπόδιο για μία ισορροπημένη διατροφή είναι ώρα να δοκιμάσετε τις εξ αποστάσεως συνεδρίες.